Verzorgingsproducten

Surf jij ook regelmatig over het internet op zoek naar dat ene leuke cadeautje? Of gewoon een lekker verzorgingsproduct om jezelf mee te verwennen? Misschien zoek je een origineel zakelijk geschenk. Iets dat niet al overal verkrijgbaar is, iets met een verhaal.
En vervolgens niet gevonden wat je zocht, omdat je door de bomen het bos niet meer zag? Dat kennen we, wij namelijk ook niet.

Treez-Cosmetics

Wij zijn Paulien en Ingrid, de initiatiefnemers van deze leuke webshop.
Omdat wijzelf – maar ook veel van onze vrienden en bekenden – niet goed konden kiezen uit het aanbod van verzorgingsproducten, ontstond bij ons het idee om gewoon zelf een webshop te starten. Voor iedereen die een verzorgingsproduct zoekt met originele en natuurlijke ‘touch’. Vandaar ook onze naam “Treez-Cosmetics”.

Natuurlijke ingrediënten

Bij ons vind je producten die niet in de reguliere winkels te vinden zijn. Producten, op basis van natuurlijke ingrediënten, die betaalbaar zijn. Mooie producten ook, die het goed doen als cadeau of geschenk dankzij onze speciale inpakservice.

NB: Heb je in het buitenland wel eens een mooi natuurlijk verzorgingsproduct gekocht, maar kun je het zelf nergens kopen, laat het ons weten, dan gaan wij voor je op zoek!

Dit bericht sluit na 20 s
Ajax Loading